Stockholm den 12/8!

Jupps, drar dit då. På fredagen blir det shopping och lördagen blir det nog grönan:-)

Damn, eller vad det nu heter.

Min fasters hund Cola valpade idag. 8 gullungar dog idag,alltså alla. Jag vet inte hur jag mår. Jag har ingen och prata med. Charlotte är på nån rockfestival i svedala:-( Idag suckar livet. Vad gör ni idag?

Majs

Är gott. Hejdå

Jaaaa

Lille nördiga jag har fått gosupermodel medlemskap:-) blev jätteglad;-) Jag har också varit inne på fb. För en stund sen kom mamma hem, hon har varit i köpenhamn hela dagen med kim (mammas kompis). Nu har ja inge mer o skriva. Godnatt<3 Agnes

See a

Ska dra iväg till kolonin, pappa har hämtat mat på Italia, så vi ska äta nu...
kort inlägg men jag skriver senare<3
Agnes

Vad gör ni♥?


Godmorgon alla trötta:-)

Haai<3 Vaknade 12.31 av att pappa sa; nu är klockan halv 1, nu får du faktist stiga upp. Men det var skönt, första gången på sommarlovet jag verkligen fick sova ut. Jag mobil-bloggar nu, för pappa sitter vid datorn:-( själv har min datorskärm dött:-( ser nu på drömmarnas trädgård. Inte direkt mitt favorit-program... Hejdå:-)

Hur många har tråkigt?

Nu är klockan 1 och jag har tråkigt:-( vad gör ni? Sover? Jag somnar inte förren vid tidigast 1 på sommarlovet. Mitt rekord är 10 i 4 på morgonen. Igår var jag uppe och hämtade en...... Isbit:$ kvart i 3. Jag är beroende av isbitar och har då därför "ätit" ca 20-30 bitar per dag:$ nu har jag inget mer och skriva. Kram Agnes

Vet inte vad jag ska skriva...

Hejhejhejhej. Lyssnar på muse i hörlurarna. Biblioteket har stängt. Har läst ut böckerna:-( nån som vet vad jag ska göra?

Förlåt!

Förlåt för sämst uppdatering- har inte vetat vad jag skulle skriva om.
Just Nu kollar jag på den blogg jag gillar mest. jag säger inte vems eftersom jag är tråkig.
jag hade tänkt lägga upp en bild på något, men jag vet inte var jag har usb-sladden.
Jag och matilda (min lillasyster) har sett på tv hela dagen. Vi såg på:Alice i underlandet (den nya) först, sen såg Matilda på familjen robinsson (disney film) och sen såg vi på it's complicated och nu ser matilda på the spys next door.
Nu har jag inget o göra, så jag ska nog logga in på GoSupermodel.
hejdå.
Agnes♥

http://se.gosupermodel.com/

RSS 2.0